jueves, 29 de abril de 2010

MENJAMUGRÓ guanya el Premi Local

Un component de la nostra escuadra guanya el Premi Local al XXIX edició del Concurs del Cartell Anunciador de les Festes de Moros i Cristians de Castalla 2010. El passat 25 d'Abril, es va fer públic el resultat després de la reunió celebrada a la Casa del Fester on David Flores Vidal, s'emportà el Premi Local amb l'obra de titol ''Mirades enfrontades'' i baix el lema ''Festa i deboció''.

PREMI LOCAL

El premi va ser otorgat a Julián Molla Jurado amb la seua obra ''Castalla festera'' elegida entre les 12 obres presentades al concurs aquest any. El jurat estava integrat per Helena Fernández Osa (Pintora Artística) José Luís Gallego Morote (Fester ex membre de l'Agrupació de Comparses) Verónica Martí (Llicenciada en Publicitat) i Juan Candela (Regidor de l'Ajuntamient de Castalla)

PRIMER PREMI

El mateix jurat va ser l'encarregat d'elegir les obres premiades al V Concurs de Dibuixos escolars de Moros i Cristians, on participaren alumnes dels centres escolars María Asunta i Rico Sapena de Castalla. Els premiats van ser:

Primera Categoria – Alumnes de 3, 4 i 5 años.
1rPremi: Sonia Molina Checa
2nPremi: Andrea Rico Merlos
3rPremi: Pedro Fuentes i Francés

Segona Categoria – Alumnes de 1r i 2n de primària.
1erPremi: Noelia Ana Rosa Cano
2nPremi: Laura Pérez García
3rPremi: Jaume Arqués López

Tercera Categoria – Alumnes de 3r i 4t de primària.
1erPremi: Vicente Berbegal
2ónPremi: Antonio Rico Ramón
3erPremi: Lina Palau

Quarta Categoria – Alumnes de 5é i 6é de primària.
1rPremi:Andrea Sánchez Durá
2nPremi: Manoli Ferre Arrabal
3rPremi: Aloma Albero Sanpedro


1 comentario: