jueves, 29 de abril de 2010

HISTORIA, tot va ocorrer de la següent manera...

A L’esquadra de “Els tranquilets hi havia dos persones que no s’encontraven agust. Igualment de “El galeon negro”. Aquestos eren Javi, Rubén i Dani, Antonio respectivament. Els dos primers van decidir separar-se de la seva esquadra per fer un gran projecte que avui son els MENJAMUGRONS. Dani i Antonio al comentar-los la noticia no es van poder resistir i van acceptar a la primera. Aquest quatre juntament amb uns joves que volien formar part de la família pirata com eren Leal, Ivan, Cachas i un moro groc David Flores de l’esquadra “Els nanos”, van crear per fi el somni esperat.

Així va ser que a les festes del 2005 es formà l’esquadra i al 2006 vam desfilar per primera vegada amb el Cachas com a cap d’esquadra. A l’any següent el cap abandonà l’esquadra, però entrà una persona amb renom en el grup. ¡Carlos!, aquest atípic personatge va donar moltes alegries, desahogos per a alguns (insults de RUBÉN) però en general va formar part de la GRAN FAMÍLIA. En aquestos moments el sudaca està de baixa, però tenim altre fixatge: Mauri!!, un colivenc transportat que es definirem com a “polivalent” i anem ensenyant-li a ell i a David Santiago el que es la festa!!!

En l’actualitat en actiu quedem: Javi, Dani, Rubén, Antonio, David, Ivan, Mauri, Nacho i D. Santiago a espenses de algun nou fixatge. De baixa estan: Leal, Carlos i Cachas.
Comptem amb sede oficial. (la cochera de CA JAVI) i el delegat actual es I. Navarro que compleix la seva funció amb ordre i serenitat!

Amunt pirates!!! Amunt menjamugrons! I fent més gran la nostra història!
PD: a mi ja no hem cap el trage eh?!

2 comentarios: